dissabte, 5 d’abril del 2008

Trobada d'exalumnes el proper 7 de juny

Som un grup d'exalumnes del Col·legi La Mercè que organitzem una trobada entre companys, aquelles persones que en la infància vàrem compartir aula, pupitre i pati.

Així, hem organitzat un dinar per a totes les promocions que tindrà lloc el dia 7 de JUNY de 2008 al PAVELLÓ FIRAL DE REMOLINS a les 14 hores. Pretenem que sigui un dia creatiu i divertit per gaudir de les amistats.

Hem triat aquesta data perquè coincideix amb el 160è aniversari de la fundació del Col·legi de La Mercè com a escola pública. Per tal motiu, durant el matí del dia 7 de juny el Col·legi organitzarà una JORNADA DE PORTES OBERTES a l'edifici actual del carrer de la Providència (al barri del Rastre tel. 977441566 ) a la qual estem tots invitats.

Si esteu interessats a participar en la festa i assistir al dinar heu d'ingressar l'import del menú abans del dia 21 de maig de 2008. El preu són trenta euros per persona i l'ingrés s'ha de er al compte de Caixa Tarragona 2073 0121 70 0110263548

Quan feu l'ingrés a l'entitat bancària, especifiqueu-hi: nom i cognoms, i data de naixement (tots voldrem compartir taula amb la nostra promoció). També feu-hi constar el nombre d'acompanyants, si és que decidiu venir en família

Us animem a venir i a fer-ne difusió entre tota la gent que conegueu que hagin estat alumnes del Col·legi de qualsevol edat, curs o promoció.

Si voleu qualsevol aclariment, també posem a la vostra disposició els noms i els telèfons de les persones que estem en l'organització d'aquest esdeveniment:

Cinta March 600 376 821
Cinta Favà 606 606 251
Neus Roig 977 51 11 38
Noëlle Sánchez 669 479 051
Susanna Ferreres 615 331 529
Neus Jové 695 391 749


NO US PERDEU L'OPORTUNITAT DE VIURE AQUESTA FESTA, SERÀ ÚNICA!

19 comentaris:

ceiplamerce ha dit...

Endavant, amigues i amics exalumnes de La Mercè. També trobareu l'espai de la trobada a la web del Col·legi:
http://www.xtec.cat/ceip-lamerce-tortosa

ROSA ha dit...

FAIG UNA CRIDA A LA PROMOCIO DEL 69 EL MILLOR ANY. AMIMAT VINE A LA TROBADA

ROSA ha dit...

FAIG UNA GRIDA A LA PROMOCIO DEL 69
EL MILLOR ANY, QUE NO ES DIGA TENIU QUE VINDRE TOTS.

Pilar ha dit...

Hola a todos! Acabo de llegar de una reunión informativa sobre los actos de celebración del dia 7 de Junio de este año, de los 160 años del "col·legi La Mercè".
Estoy contenta, me siento "emocionada" ya que mis años en este colegio que fueron hasta Octavo de EGB quedan ya un poco lejos en el tiempo,peo me he dado cuenta que aunqeu pensaba no acordarme mucho de esa época, han surgido muchos recuerdos de compañeros, diferentes edificios por los que pasó el colegio, profesores, y sobre todo, sentimientos, que pensaba olvidados ya.
Os animo a todos a participar este acto, ya que creo que nos lo vamos a pasar muy bien y que va a ser un dia de encuentros muy emocionantes, recuerdos, etc.
SEguiré entrando aqui para que estemos todos en contacto.
Un saludo para todos!
Pilar

yolanda ha dit...

Hola, sóc la Yolanda Cardona del 1973. En alguns de vatros ja us he parlat, en altres encara no però ja ho faré sinó jo mateixa alguna de les persones que m'ajuda del nostre mateix curs. M'he responsabilitzat d'aquest any i espero de tot cor que ens poguem reunir la majoria de gent de la nostra quinta, la veritat es que a mi personalment hem fa il·lusió i espero que a vatros també. Us espero a tots.

neus ha dit...

Rosa, Yolanda, Pilar, tinc il.lusió per aquests comentaris vostres. Espero que aquest mitjà de comunicació us faci a totes i a tots més participadors d'aquesta trobada.

Maribel ha dit...

Hola soy Maribel de la promoción del 66 estoy muy ilusionada con la "trobada" del 7 de junio espero encontraros a todos allí,animaros.

ximo ha dit...

HOLA SOC DEL 1960

LA VOSTRA IDEA SOLS TE UN NOM
FANTASTICA
ESTARE EL DIA DE LA FESTA EN TOTS LOS DEL NOSTRE "COLE"
PER CERT A LA FOTO DEL 1968 ESTA EL MEU "GERMANET"

PERDO PER LO MEU CATALA PERO ES QUE EN AQUELLA EPOCA NO EL ENSENYABEN

justina ha dit...

Hola a tothom! Espero trobar a la major de gent possible en aquest dia, que ens portarà molts records.

Alícia ha dit...

Hola, sóc l'Alícia de la promoció del 66.
Em sembla fantàstica la idea de retrobar els companys i companyes amb els que vaig compartir una bona part de la meva infantesa.
Animeu-vos tots i totes.

Rafel ha dit...

Quin "careto" fem a la foto, es una idea molt bona, anim i fins el dia 7.

Encara que el 69 sigue una bona anyada la del 68 no els te res que envejar.

Toni Gallardo ha dit...

Alícia,

Ets l'Alícia Lores, no?

Quant de temps.

Ja ens veurem a la trobada si hi vas.

laia ha dit...

animo a la promoció del 78, que no en se res.

Juani Burgos ha dit...

Hola, sóc Juani Burgos i animo a tots els alumnes de "La Mercè" a vindre a la trobada del dia 7 de juny sobre tot als del 1966. Toni suposo que te'n recordes de mi, jo si de tu, inclús t'he vis per la tv. M'he encarregat de trucar alguns companys del nostre any i estan tots molt animats i contents del que s'està fent.
Fins aquell dia que em sembla que podré asistir.

Toni Gallardo ha dit...

Hola, Juani, clar que me'n recordo de tu. Ens veurem el dia 7. Ostres, d'això de la tele ja en fa una colla d'anys. Em pensava que només me'n recordava jo.

Si estàs en contacte amb la gent del nostre grup, anima'ls a participar al bloc. Es poden deixar comentaris com el que tu has fet, però també penjar entrades directament. Hi ha una cosa molt senzilla i que agrada molt: penjar fotos d'aquella època.

Pensa que aquestes fotos no són únicament un material sentimental, sinó documents de la memòria i història del col·legi.

Crea el teu bloc ha dit...

Hola animo als de l'any '76 '77 i '78 a venir a aquest dinar, que són els anys més propers a mi. Jo ja he enviat per e-mail a la gent que tinc e-mail d'aquests anys i d'altres.

laia ha dit...

Hola Laura, ets del 77, no? aveure si ens posem en contacte i ens posem al dia de tot, estarà molt bé retrobar-mos, quina idea més bona han tingut, ja en tinc ganes.

cristina i lupe ha dit...

Hola, sóm Cristina i Lupe Accensi, les filles de D. Miguel, que és com ens coneixien en aquell temps,ho recordeu? Volem felicitar a les persones que han tengut aquesta iniciativa per tants records per tantes històries!!!! Ens veiem el dia de la trobada, ja tenim moltes ganes. Besetsssssssss.

Pilar ha dit...

Hola Cristina y Lupe!! pero ... y Mercè? esa era de mi curso, a Lupe también la recuerdo, pero... quien es cristina, ay que me he perdido!!